HomeStiri › Vodafone 555 Blue pentru utilizatorii de retele de socializare

Vodafone 555 Blue pentru utilizatorii de retele de socializare

14 septembrie 2011 | 11:18
Vodafone Romania lanseaza, incepand din 15 septembrie, noul telefon Vodafone 555 Blue, dedicat utilizatorilor pasionati de retelele sociale. Terminalul este disponibil la un pret de 19 Euro, impreuna cu un abonament special, ce include 800 de minute in retea, 80 de minute nationale si 100 MB trafic de date, pentru 8 Euro/luna.
Vodafone 555 Blue pentru utilizatorii de retele de socializare
Lansam de maine, in Romania, telefonul Vodafone 555 Blue, dedicat utilizatorilor din ce in ce mai numerosi ai retelei sociale Facebook din Romania. Noul terminal este unul accesibil, cu un foarte bun raport pret-calitate, ce integreaza inca din meniul principal informatii despre contul de Facebook si principalele optiuni ale retelei de socializare”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania.


Telefonul este disponibil si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, alaturi de un SIM cu numar si o cartela valorica de 10 Euro credit, intr-un pachet cu pretul de 59 Euro. De asemenea, Vodafone 555 Blue este disponibil utilizatorilor, fara incheierea unui contract, pentru 59 Euro.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!